Publicerat: / Allmänt

Long time, no see

Hej igen!
Det är några veckor sen sist. Har hunnit flytta ihop med min pojkvän IRL, samt börjat jobba. Så tiden och möjligheten att spela SSO har tyvärr minskat drastiskt. Jag har även lämnat klubben jag var medlem i, Metal Wings, och var klubblös några dagar. Men sedan startade jag en egen klubb, Misty Swallows! Vi är bara tre stycken, jag plus Glo och Hed som har blivit min BFFs :)
Förhoppningen är dock att det ska bli en större klubb, har många visioner, men tiden räcker, som nämnt, inte till just nu.. Men vi har inte bråttom, utan bara att hänga med varandra räcker långt! ♥
 
Har även köpt ytterligare två hästar! Fick äntligen tummen ur och köpte den friesiska sporthästen. Även den nya fuxfärgade selle-francaisen står i mitt stall så jag har fullt upp igen. Så glad! :) Har laddat ner Fraps idag för att försöka få till lite nya bilder, men det krånglar.. Men ska fortsätta knåpa! Blir en arkivbild så länge.
 
Smulan, King och Ture bor på Hästön för tillfället. Lite ledsen är jag över att inte ha dem hemma men jag har inte tid att rida dem så det här är det bästa för dem för tillfället. De tycker säkert det är superskönt med semester! :)